NAK JADI DROPSHIP KAMI?

Anda suri rumah? Student? Menganggur?

Nak buat side income bulanan RM1000-RM5000  dengan mudah? Jom jadi ejen dropship HotPerfumes! FREE je kalau nak join!

Tahukah anda ejen ejen dropship sedia ada HotPerfumes berjaya menjana keuntungan sehingga RM5000++ sebulan? Ya! Peluang dibuka kepada anda untuk menjadi seperti mereka. Produk produk hotperfume sangat mudah dijual.

Kelebihan menjadi dropship HotPerfumes:

  • Tiada yuran
  • Tak perlu modal
  • Tak perlu simpan stok
  • Tak perlu pos
  • Komisyen yang tinggi
  • Tak pandai berniaga kami akan ajar
  • Bahan-bahan promote semua dah ada dan kami dah sediakan
  • Latihan dan bimbingan akan diberikan, so jangan risau

………………………………………………………………………………………………………………………….

APA ITU DROPSHIP?

Konsep yang sama seperti pengedar kami yang lain seperti EJEN dan STOKIS. Bezanya anda tidak perlu menyimpan stok, tak perlu pos, dan tidak mengeluarkan sebarang modal. Kami akan uruskan semuanya, anda hanya perlu promote produk HotPerfumes di platform2 seperti facebook/website/blog/catalog/forum dll. Kami akan uruskan dari proses pembungkusan sehingga penghantaran produk kepada pelanggan.

 

………………………………………………………………………………………………………………………….

KELEBIHAN PRODUK HOTPERFUMES

Setiap tahun, duta dan kolaborasi HotPerfumes dari kalangan artis terkenal seperti Zain Saidin dan kini ERRA FAZIRA! Peluang nak buat income ribu2 tu mudah je kalau anda rajin. Harga perfumes dan wangian kereta kami tak mahal, serendah RM29.90 je untuk perfumes EDP 50ml, jauh lebih murah dengan mana2 syarikat pesaing! HotPerfumes tidak fokus kepada satu produk sahaja, kami juga mengeluarkan produk haruman kereta, rumah, dan pejabat.

Pelbagai variasi produk membantu anda membuat sales dengan mudah! Harga kami jauh lebih rendah berbanding pesaing tetapi kualiti tetap tinggi, hal ini kerana kami merupakan pengilang dan juga pembekal minyak wangi utama di Malaysia. Produk kami merupakan satu satunya jenama haruman yang mendapat pengiktirafan HALAL dari JAKIM. Produk HotPerfumes juga satu satunya yang berdaftar dengan IFRA (International Fragrance Association) yang menjamin tiada bahan bahan terlarang terkandung dalam produk kami. Produk wangian kami boleh dibawa solat. Perfumes kami tahan sehingga 12 jam!

Klik link berikut untuk lihat produk produk HotPerfumes:

http://www.hotperfumes.com.my/shop/

………………………………………………………………………………………………………………………….

BAGAIMANA NAK JADI EJEN DROPSHIP HOTPERFUMES?

Setelah berdaftar dengan kami, anda akan direkodkan dalam sistem kami sebagai dropship. Anda juga akan dimasukkan ke dalam group whatsapp Dropship HotPerfumes dan ID anda akan diberikan.

Jika berminat, sila beri details:

*Nama:

*Lokasi:

FACEBOOK/IG:

Kemudian hantar ke 018 2525 502 atau email ke dropship@hotperfumes.com.my

Produk berkualiti, harga pun rendah..serius senang jual! Tak percaya jom cuba, FREE je pun!!

*Untuk maklumat lanjut, whatsapp 018 2525 502