BERMINAT MENJADI STOKIS HOTPERFUMES?

Dengan menjadi Stokis HotPerfumes, anda berpeluang menjana pendapatan sehingga RM100,000 sebulan!

Hal ini kerena anda boleh menjual produk HotPerfumes secara terus kepada pelanggan dengan keuntungan sehingga 50%.

Ejen ejen yang berdaftar dengan HotPerfumes akan diberi kepada Stokis terdekat, jadi jika ejen hendak beli/tambah stok, HQ akan terus hubungi anda.

Sebagai Stokis, anda juga boleh mencari ejen dan dropship anda sendiri, hal ini dapat melipat kali gandakan sales anda seperti yang dibuat oleh stokis-stokis sedia ada!

Bahan-bahan promosi seperti gambar, flyers, poster, banner dalam bentuk softcopy dibekalkan. Anda boleh beri kepada ejen dan dropship anda untuk mereka promote di akaun Instagram, Facebook, dan sebagainya.

………………………………………………………………………………………………………………………

SYARAT STOKIS

-Modal awal untuk menjadi stokis adalah RM1500

-Harga Stokis adalah 50% off

-Anda bebas memilih mana-mana produk HotPerfumes tidak kira berapa jenis dan kuantiti sekalipun.

-Setelah menjadi Stokis, order anda seterusnya dengan HQ adalah RM750 minimum

-Postage adalah PERCUMA bagi order RM2000 keatas kecuali Sabah & Sarawak

-Bagi order di bawah RM2000, postage berbayar mengikut berat order. Anda juga boleh mengambil sendiri di Kilang kami yang bertempat di Shah Alam.

-Ejen yang berdaftar di bawah anda hendaklah diberikan potongan harga 30% dengan order minimum RM300

-Order form disediakan (harga dan berat disertakan)

-Bilangan Stokis adalah TERHADĀ mengikut lokasi, hal ini bagi mengelakkan perselisihan faham berkenaan kawasan anda dan juga bagi menjamin sales Stokis di sesuatu tempat.

………………………………………………………………………………………………………………………

KELEBIHAN PRODUK HOTPERFUMES

Setiap tahun, duta dan kolaborasi HotPerfumes dari kalangan artis terkenal seperti Zain Saidin dan kini ERRA FAZIRA! Peluang nak buat income ribu2 tu mudah je kalau anda rajin. Harga perfumes dan wangian kereta kami tak mahal, serendah RM29.90 je untuk perfumes EDP 50ml, jauh lebih murah dengan mana2 syarikat pesaing! HotPerfumes tidak fokus kepada satu produk sahaja, kami juga mengeluarkan produk haruman kereta, rumah, dan pejabat.

Pelbagai variasi produk membantu anda membuat sales dengan mudah! Harga kami jauh lebih rendah berbanding pesaing tetapi kualiti tetap tinggi, hal ini kerana kami merupakan pengilang dan juga pembekal minyak wangi utama di Malaysia. Produk kami merupakan satu satunya jenama haruman yang mendapat pengiktirafan HALAL dari JAKIM. Produk HotPerfumes juga satu satunya yang berdaftar dengan IFRA (International Fragrance Association) yang menjamin tiada bahan bahan terlarang terkandung dalam produk kami. Produk wangian kami boleh dibawa solat. Perfumes kami tahan sehingga 12 jam!

Untuk melihat produk-produk kami, sila klik:

http://www.hotperfumes.com.my/shop/

………………………………………………………………………………………………………………………

BERMINAT?

Jika anda berminat untuk menjadi stokis, sila daftar di link berikut:

http://www.hotperfumes.com.my/daftar/