BERMINAT MENJADI EJEN HOTPERFUMES?

 

*Modal awal untuk menjadi ejen HotPerfumes hanya serendah RM300.

*Anda akan diberikan harga ejen iaitu potongan sebanyak 30%

*Ejen berdaftar dengan HQ HotPerfumes, akan tetapi stok hendaklah diambil dengan STOKIS.

*Ejen akan didaftarkan di bawah stokis terdekat di kawasan anda.

*Tempat untuk ejen tidak terhad buat masa ini, berbeza dengan Stokis yang terhad di sesuatu kawasan.

*Seperti sedia maklum, HotPerfumes mempunyai pelbagai produk. Dalam modal awal RM300 itu, anda bebas memilih mana mana jenis bauan perfumes tidak kira berapa unit sekalipun.

………………………………………………………………………………………………………..

KELEBIHAN PRODUK HOTPERFUMES

Setiap tahun, duta dan kolaborasi HotPerfumes dari kalangan artis terkenal seperti Zain Saidin dan kini ERRA FAZIRA! Peluang nak buat income ribu2 tu mudah je kalau anda rajin. Harga perfumes dan wangian kereta kami tak mahal, serendah RM29.90 je untuk perfumes EDP 50ml, jauh lebih murah dengan mana2 syarikat pesaing! HotPerfumes tidak fokus kepada satu produk sahaja, kami juga mengeluarkan produk haruman kereta, rumah, dan pejabat.

Pelbagai variasi produk membantu anda membuat sales dengan mudah! Harga kami jauh lebih rendah berbanding pesaing tetapi kualiti tetap tinggi, hal ini kerana kami merupakan pengilang dan juga pembekal minyak wangi utama di Malaysia. Produk kami merupakan satu satunya jenama haruman yang mendapat pengiktirafan HALAL dari JAKIM. Produk HotPerfumes juga satu satunya yang berdaftar dengan IFRA (International Fragrance Association) yang menjamin tiada bahan bahan terlarang terkandung dalam produk kami. Produk wangian kami boleh dibawa solat. Perfumes kami tahan sehingga 12 jam!

Klik link dibawah untuk melihat produk produk HotPerfumes:

http://www.hotperfumes.com.my/shop/

………………………………………………………………………………………………………..

Untuk menjadi ejen, sila daftar di sini:

http://www.hotperfumes.com.my/daftar/